Le Mans Series 2010 er nu skudt i gang med den første officielle test på Paul Ricard-banen i Frankrig. To danskere er med i årets sæson, og både Christoffer Nygaard og Allan Simonsen satte med deres respektive teams præg på testsessionerne søndag.

Samlet var Team Oreca Matmut urørlige og hurtigst i begge sessioner i deres Oreca AIM-LMP1-racer. Også Rebellion Racing og Beechdean Mansell var konstant med i toppen.

I GT1-klassen var det i formiddagens session Matech Racings Ford GT1, der var hurtigst. I eftermiddagsessionen var det det dansk/tyske Young Driver AMR-team med bl.a. Christoffer Nygaard, der var hurtigst.

GT2-klassen tegner til at blive en rigtig spændende affære med en række meget stærke teams. AF Corse er blandt forhåndsfavoritterne med kørere som Jean Alesi og Giancarlo Fisichella. I første session var det dog JMW Motorsport i Aston Martin, der var hurtigst i klassen med Hankook Team Farnbacher og Allan Simonsen som tredjehurtigst i Ferrari F430. AF Corse-teamet var dog hurtigst i eftermiddagssessionen.

Testen fortsætter søndag aften samt mandag.

Foto: Jean Michel Le Meur/DPPI