90-års jubilæet for det legendariske 24 timers racerløb Le Mans er blevet flyttet, så løbet i 2013 køres en uge senere end først planlagt. Løbet køres derfor i weekenden 22. og 23. juni. Testdagen flyttes også, så den stadig afholdes to uger før løbet. Dermed køres testdagen den 9. juni, mens den tekniske kontrol gennemføres 16. og 17. juni.

Flytning kommer fra efter en anmodning fra Fédération Internationale de l’Automobile (FIA) for at harmonisere kalenderen af Motorsport events lyder det i pressemeddelsen fra Automobile Club de l’Ouest (ACO). FIA og ACO står i fællesskab for at arrangere World Endurance Championship.

I 2013 er det 90 år siden, at den første udgave af Le Mans blev kørt. Det skete den 26-27 maj i 1923. Le Mans blev opfundet ved Paris Motor Show i 1922. Ideen opstod på et møde mellem Charles Faroux, en journalist fra La Vie Automobile, og Georges Durand,  ACOs generalsekretær. Derudover deltog også Emille Coquille, den franske repræsentant for Rudge-Whitworth, der lavede aftagelige hjul, samt prominente medlemmer af ACO.

Det er 15. gang i 81 udgaver at Le Mans finder sted sidst i uge 25. Den fulde kalender for WEC bliver præsenteret senere i september.