Anthony Davidson i Peuget #1 har kørt stærkt for at indhente de to førende Audi’er. I forbindelse med en overhaling af Corvette #64 i Porsche kurven spandt Corvetten af og ind i barrien. Bilen er haltet ind i pit, med bagpartiet i stykker.

Den har nu mistet føringen i GT2, men er tilbage som nummer fem i klassen. Allan Simonsen er  treer i klassen, mens Jan Magnussen desværre er udgået med en ødelagt motor.

I front er det stadig Audi #9 foran Audi #8. Peugeot #1 er nummer 3, to omgange efter den førende. Tom K er nummer fire, yderligere en omgang tilbage. I forbindelse med Corvette #64 afkørselen kom der safetycar på banen, og Tom K hentede i den forbindelse ind på Peugoet #1.

Christian Bakkerud i Audi R10 TDi er nummer 7. Juan Barazi i Lola Aston Martin #009 er nummer 11.

I GT1 har Christoffer Nygaard profitteret af de andres uheld. Han er således nummer to i klassen, dog stadig 10 omgange efter de klasseførende.

Fortsat 17 udgåede biler. Lamborghini #69 har dog tilbragt meget tid i pit og er 156 omgange efter den førende.Drayson Racing #11 har også været meget i pit. Den er 120 omgange efter den førende.

Foto: Geoffroy Barre, www.endurance-magazine.fr