Lyset titter nu frem over Le Mans igen. I toppen er der ikke sket det store, men de lukkede garageporte melder historien om det hårde løb i det franske. 17 biler er udgået, mens Lamborghini ##69 har tilbragt meget tid i garagen.

I front er det stadig Peugoet #2. Den holder dog stille ud på banen, med noget der ligner en ødelagt turbo. To omgange efter er Audi #9. Endnu en efter er Audi#8. På fjerdepladsen finder vi Peugeot #1, der er tre omgange efter. Tom K finder vi på femtepladsen. De er fire omgange bagefter. Audi ser dermed ud til at overtage føringen. Juan Barazi nr. 8 og Christian Bakkerud nr. 9. De førende mangler dog at overhale Peugeot #2.

Netop som klokken passede klokken 7, ses billeder af Corvette #63 holde stille på banen. Det er Magnussens bil. Grunden kendes endnu ikke. Magnussen var på andenpladsen i GT2 klassen, en omgang efter søsterbilen på førstepladsen. Allan Simonsen nummer seks i GT2.

Allerede i starten af løbet så vi en Peugeot 908 HDi FAP forlade løbet. Siden har Audi R10 TDi #14 forladt løbet. Løbets sidste Ford GT udgik også i løbet af natten med en motorfejl. Rebellion Racing har også haft en sort nat. Begge biler er udgået. I alt har 17 biler forladt løbet, mens andre har brugt lang tid i garagen.

Foto: Geoffroy Barre, www.endurance-magazine.fr