Der er de sidste timer sket en række små begivenheder. Jan Magnussen’s Corvette har blandet andet været af banen. Bilen er stadig på andenpladsen i GT2, men nu over en omgang bagefter. Nummer tre er Porsche #77. GT2 klassen førende er tre omgange foran den førende GT1.

Allan Simonsens Ferrari F430 har også været involveret i uheld. Den havde et sammenstød med Peugeot #1 lige efter Dunlop broen. Begge biler kom dog hurtigt i gang igen. Allan Simonsen er nummer fem i klassen

Kort før klokken 3 måtte Oreca Peugeoten i garage for at få lavet karrosseri på bagvogenen. Da dette skete lå bilen på en samlet andenplads. Dette betød, at Audi nu er på anden og tredjepladsen. #9 som nummer to, og #8 som nummer tre. Peugeot #2 er stadig i front, og den eneste Peugeot uden problemer.  Tom K er nummer 4, tre omgange efter den førende.

Juan Barazi nummer 8 og Christian Bakkerud nummer 9, syv og ni omgange efter den førende.

GT1 klassen føres stadig af Saleen #50, to omgange foran Corvette #73. Nummer tre er Ford GT #60, ti omgange efter den førende i klassen. Christoffer Nygaard er nummer fire, 12 omgange efter klasselederen.

I LMP2 klassen står kampen stadig mellem Strakka Racing og Highcroft Racing i HPD ARX 01, med førstnævnte i føring med tre omgange. Nummer 3 e Oak Racing i en Pescarolo.

Foto: Audi Motorsport