De går stille med dørene i de danske banesportsklasser, men en af de første til at melde intentioner om start i Peugeot Spider Cup er Lasse Jacobsen.

Sidste år gjorde Lasse ’Bulemand’ Jakobsen efter nogle års pause comeback i dansk motorsport og sluttede på tredjepladsen i mesterskabet i Peugeot Spider Cup. Nu vælger han at bryde isen og annoncere sin fortsættelse i klassen i 2012.

– Jeg har aftalt med min hovedsponsor, Kaj Højland fra Peugeot Højland Biler i Thisted, at jeg kører Peugeot Spider Cup i gen i år. Vi vil forsøge at få nogle podieplaceringer, men det primære bliver at få nogle gode løb i stil med sidste år.

– Nu har vi vist, at nordjyderne godt kan være først, så lad os få nogle flere ud af busken, så vi ved hvad vi skal glæde os til, fortsætter Lasse Jacobsen i en pressemeddelelse og hentyder til radiotavsheden fra andre teams og kørere.

Ifølge Racemags oplysninger skulle ca. 10 biler være sikret til start i 2012 i mærkeklassen. Flere forventes at komme til i løbet af sæsonen.