Så er de første kurver ved  at tage form til det første historiske byrace i Aarhus.

Startlisten er på150 køretøjer og vokser stadigvæk, vejret tegner til at blive fantastisk.

Classic Race Aarhus er ved at være klar til et brag af historisk motorsport i den kommende weekend.

Kampen om placeringerne kommer til at forgå rundt om Mindeparken og for aller første gang skal der køres race på en bybane i Aarhus.

Arrangørne lover at der blandt bilerne findes nogle af de fornemste  af slagsen fra før og efter krigen.

Lagonda V12. Denne store, stærke og utroligt smukke bil vandt aldrig Le Mans, Bentley og 962, Fiat Mille Miglia, DKW Auto Union, Bugatti, Chevrolet Corvette, Alfa Romeo GTA, masser af Cortinaer, 911?ere, 2002?ere og andet godt fra både Le Mans og MC-verdenen:

De kendte og elskede racere fra dansk motorsports guldalder stiller op side om side med sjældne fuldblodsracere.

Periodemæssigt spænder Classic Race Aarhus fra før krigen og helt op til halvfemsernes fuldblods langdistanceracere, så der er noget for alle.

Opvisningerne bliver flotte, racene spændende, og omgivelserne kan ikke være bedre: Det er ingen overdrivelse, at Danmarks længste racerbane også bliver den flotteste.

Tag hele familien med og lær dem noget om historisk racerløb, men giv dem også mulighed for at slappe af inde i Mindeparken, hvor der er aktiviteter for både børn og voksne i Goodlook Street og parkområdet
deromkring. Tag gerne perioderigtigt tøj på, og mød Goodlook Ladies, der præmierer de bedst retroklædte gæster og nyd musikken fra de toptrimmede motorer inde på banen.

Læs mere om banen, bilerne, deltagerne, påklædningen og meget andet på www.craa.dk, hvor den officielle løbsavis er online.