Robert Kubica er siden skiftet fra BMW Sauber til Renault blevet placeret hos flere andre teams til sæsonen 2011. Blandt andre Ferrari har været inde i billedet, men nu har polakken forlænget med Renault F1 Team.

Den øjeblikkelige sekser i VM skal køre for det franske/engelske team frem til 2012, oplyser teamet og den 25-årige polak nu.

– Det var en enkel beslutning for mig at fortsætte med et team, hvor jeg føler mig hjemme. Hvad der er vigtigt for mig at være i den rigtige atmosfære med en gruppe af gode mennesker, hvor alle trækker i samme retning. Det er det, vi har forsøgt at bygge op siden jeg begyndte hos Renault, siger Robert Kubica.

– Jeg synes, at vi allerede har nået meget sammen, og jeg tror, at vi med masser af arbejde, tid og den rette tilgang kan komme endnu længere. Det er i hvert fald vores mål, så vi vil fortsætte med at arbejde hårdt og pushe på alle fronter, ikke bare i resten af sæsonen, men også næste år, hvor der er flere store regelændringer på  vej. Jeg ser virkeligt frem til den udfordring, siger Kubica.

Både teamet og Robert Kubica har overrasket flere i denne første halvdel af sæsonen. To podiepladser og flere pointgivende resultater er det blevet til indtil nu.

Foto: Glenn Dunbar/LAT Photographic