Kristian Poulsen skal denne weekend forsvare sin føring i amatørernes mesterskab i ADAC GT Masters. Det sker på Nürburgring, hvor den tysk-baserede GT3-serie kører sammen ved ADAC Truck Grand Prix.

Danskeren vandt senest sammen med Christoffer Nygaard på Sachsenring, og Young Driver AMR-parret skal udnytte den seneste optur til at hente flere topresultater efter en svær sæsonstart.

Men det kan blive svært – Swen Dolenc kører sammen med knivskarpe Martin Ragginger i Porsche 997 GT3 R, mens den tredjeplacerede Toni Seiler kører med et andet ’dansk’ bekendtskab Frank Kechele i Corvette. Det er dog ikke det eneste selskab, der kan få indflydelse på weekendens løb.

– Truckracerne tager andre linjer end vi gør og smider en masse skidt op på banen. Derudover så smider de også masser af væske på banen, og det skal man tænke på de første omgange, hvis man vil undgå problemer, siger Christoffer Nygaard i en meddelelse.

Poulsen og Nygaard ligger på en delt tredjeplads i den samlede stilling med 51 point. Keilwitz/Alessi er suveræne i front i Corvette med 85 point. Efter sejren senest skal deres Aston Martin Vantage døje med ekstra 30 kilos succesballast.

ADAC GT Masters kører løb lørdag og søndag, begge dage klokken 12.30. Se dem på tyske Kabel 1, følg dem via livetiming her og læs om dem på Racemag.