Per Poulsen i DTC-comeback for Hartmann Honda

Den regerende Clio Cup-mester bliver den anden kører i Hartmann Honda i DTC 2009. Det skriver DTC-net i dag. Per Poulsen havde oprindeligt besluttet at stoppe med at køre race, men stiller nu altså til start i DTC ved siden af James Thompson. Per Poulsen har tidligere kørt i Volvo S40 i flere løb og har været stand-in for Michael Klostermann i Nissan Primera. Per Poulsen stiller til start i privatcuppen.

Hård intern Ferrari-kritik

Stefano Domenicali, Ferrari-holdets øverste chef, kalder teamets fejl i Malaysia uacceptable og kræver omgående handling.

Ferrari har haft den værste sæsonstart siden 1982 med to løb uden point til holdets kørere. I Malaysia kom Felipe Massa end ikke i Q2 i kvalifikation pga. forkert dækvalg, og et vovet sats med Kimi Räkkönen pitstrategi i de svære betingelser betød, at finnen kørte på regnvejrsdæk på en varm og tør Sepang-bane. Da regnen landede, var dækkene ubrugelige.

Det har fået Domenicali til at kræve, at der ikke bliver begået flere fejl, og at der samtidig bliver arbejdet hårdt på at forbedre Ferraris F60.