Det blev en kort fornøjelse for Jan Magnussen og Martin Hansen i andet Camaro Cup-løb på Falkenberg. Jan Magnussen måtte dreje af banen efter første sving, da koblingen var gået.

Martin Hansen blev involveret i tætte kampe på første omgang, og et sammenstød fik motorklappen til at ryge.

Dermed måtte begge Fukamuni Racings biler trille i pit på første omgang.

– Vi opbrugte vist alt vores held i første løb, siger teamejer Søren Jensen efter løbet.

– Det er dobbelt surt. For det første havde jeg håbet på at køre en sejr hjem, for det andet gik jeg glip af noget fedt ræs. Det er rigtig surt, men nu må jeg bare gå og – glæde mig til min næste start i Camaro Cup, som bliver ved Grand Prix’et på Jyllands Ringen. Her er jeg sikker på, at de danske tilskuere nok skal få underholdning for pengene, siger Jan Magnussen.

Løbet blev – som det første – vundet af Thed Björk (#43), der startede i tredje position efter Jan Magnussen og Tobias Brink.

Næste løb i Camaro Cup køres den 12.-13. august på Mantorp Park – herefter går det løs på FDM Jyllandsringen i Danmark den 27.-28. august.

Foto: Brian Laursen, Racemag