GT4 European Trophy
European GT4 Trophy er et nyt pan-europæisk GT mesterskab under SRO, som også kendes fra British GT og FIA GT, serien bygger på GT4 European Cup. Trophy mesterskabet har 5 afdelinger. Disse 5 afdelinger vil udgøre hovedafdelingen i hver af de nationale SRO GT mesterskaber, derudover vil der køres et særligt GT4 løb som opvarmning til Spa24 timers løbet. Serien byder derfor på GT løb mod de bedste GT teams i Europa!

Består af 60 min løb, med mulighed for pitstop og køreskifte. Der køres blandt andet på Anderstorp, sammen med Swedish GT.

Der er mulighed for at køre både Swedish GT samt European GT4 Trophy i 2013, da kalenderen ikke har sammenfaldende datoer.
GT4 European Trophy kalender:
16. maj, Silverstone (Med British GT)
27. juli, Spa (supportløb til Spa 24hrs)
17. august, Anderstorp (Med Swedish GT)
13. oktober, Zandvoort (Med Dutch GT)

Et yderligere løb i Sydeuropa ventes bekræftes snarest.

Swedish GT
Den svenske GT serie er nu en del af SRO, som arrangerer alle de store GT mesterskaber i Europa; såsom FIA GT-serierne, Blancpain Endurance, British GT. Det indebærer at der nu indføres ”Balance Of Performance”, som sikrer et tæt felt og god konkurrence på banen. Sidste år var der på Anderstorp 28 GT biler til start, og Magic Racing vandt GT4 klassen fra pole position!

Kalenderen består henholdsvis sprintløb sammen med STCC, samt 60 min løb med kørerskifte sammen med GT4 European Trophy.

Swedish GT Kalender:
3-4. maj Knutstorp (STCC)
1 juni. Mantorp, (Autoropa)
28-29. juni, Göteborg (STCC)
17-18. august, Anderstorp (SRO GT4 European Trophy)
6-7. september, Knutstorp (Autoropa)
20-21. september, Mantorp (STCC)

Ginetta G50 GT4
Magic Racings vinderbil med pole-positions og sejre på Anderstorp i Swedish GT series. Med sin lave vægt og meget brændstoføkonomiske motor er bilen ideel til langdistanceløb, bilen er fra starten bygget som GT4 racer og er ikke en ombygget gadebil. Ginetta G50 GT4 modellen er verdens mest vindende GT4 bil, med sejre i alle de store langdistanceløb.

Om Magic Racing
Teamet er baseret i Norrköping tæt på Stockholm, i en nybygget workshop med værksted, kontor og konferencefaciliteter. Teamet har erfaring fra British GT, Swedish GT samt Ginetta G20 Cup.

Som et af de få teams i nordisk GT motorsport, råder teamet også over fotografer og pressefolk, som følger teamet rundt på samtlige løbsevents. Det giver en unik mulighed for at eksponere dine personlige sponsorer.

Er du interesseret i at køre European GT4 Trophy, og/eller Swedish GT, kontakt venligst teamchef Björn Gustavson på telefonnummer 0046 70 696 48 73, eller via email:info@magicracing.se.