Timo Glock går glip af det brasilianske grand prix næste weekend. Det står nu klart, efter tyskeren har fået foretaget yderligere undersøgelser efter sit uheld i kvalifikationen op til japans grand prix sidste weekend.

Undersøgelserne foretaget i Toyota-kørerens hjemland viser, at Glock også har fået brud på en ryghvirvel. Den tidlige diagnose, foretaget i Japan, viste udelukkende et sår på benet.

Dermed får tredjekøreren hos Toyota sin løbsdebut. Japaneren var også stand-in for Glock, da tyskeren led af influenza under fredagens træninger i Japan.

– Teamet er naturligvis skuffede og føler med Timo; vi ønsker ham en god bedring. Baseret på den tidlige diagnose forventede vi at Timo kunne vende tilbage i Brasilien, men desværre har en anden skade, der forhindrer dette, nu vist sig, siger John Howett fra Toyota.

– Han bliver i Tyskland for at komme sig, og vi håber, han er klar i tid til Abu Dhabi (1.november, red.), selvom det ikke er klart på nuværende tidspunkt, siger Howett videre.

– Kamui var det naturlige valg som stand-in, og han viste i Suzuka at han kan klare det. Det er svært for ham, men han ved, at teamet vil give ham fuld support, og vi ved, at han er motiveret til at få mest muligt ud af denne mulighed, slutter Howett.

Foto: Toyota F1