Vi vil gerne viderebringe en efterlysning, som har kørt de sociale medier rundt i løbet af dagen.
I løbet af natten til i dag, tirsdag, har en autolakerer i Køge haft indbrud, og Nils Davidsens Jägermeister-bemalede Porsche 911 RSR er forsvundet. Bilen var inde for at få et nyt lag lak indvendigt, og skulle have været hentet i dag, men da Bo Kortermann Krogså og Nils Davidsen skulle hente bilen, var der ingen bil.

Bo Kortermann Krogså forklarer til Racemag, at bilen er stjålet uden sæder, da de var taget ud i forbindelse med arbejdet. Sæderne stod tilbage på stedet i morges.
Han vurderer, at tyveriet er sket på et tidspunkt mellem i aftes og her til morgen, da de ansatte kunne konstatere, at det utænkelige var sket.
Bilen er langt hen ad vejen bygget i unikke dele – eller som Bo udtrykker det: “Der er ingen hyldevarer i den her bil – alt er bygget specielt til den”.

Den orange 911 RSR er på alle måder en kendt bil, og teamet har ved mange lejligheder haft Michel Nykjær med – for eksempel ved Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix. Det er den anden Porsche, der forsvinder på Køge-egnen indenfor nogle måneder. Sidst var der tale om en ældre gade-911, der desværre blev fundet udbrændt.

Historien om den forsvundne bil har bredt sig på de sociale medier som en steppebrand i løbet af dagen, forklarer Bo Kortermann Krogså:
– Det er helt vildt som Facebook virker. Jeg har påtaget mig at hjælpe med at sprede rygtet, og det er jo nået ud over hele Europa i løbet af nogle timer, siger han.

Har du set eller hørt noget til den unikke orange 911 RSR, så sidder Nils Davidsen klar ved telefonen på 40 53 04 84.

Der er udlovet en stor dusør i sagen.