Silkeborg-køreren genvandt søndag eftermiddag mesterskabet i den franske mærkeklasse. Kampen om andenpladsen bliver hård ved finaleløbet.

Det var en glad Kim Lund Johansen, der søndag eftermiddag blev kåret som mester af Citroën DS3 Cup. Med en sejr og en tredjeplads i weekendens afdeling af mesterskabet har midtjyden sikret sig nok point til ikke at kunne indhentes i finaleweekenden på FDM Jyllandsringen om tre uger.

Søndagens to løb bød ellers på spænding fra start til slut, hvor begge løb blev præget af hård kamp om de første fire placeringer. I formiddagens løb nåede hele fire kørere at være i føring, mens det blev Kim Lund som trak det længste strå og kunne køre over målstregen som vinder. Det våde føre drillede flere af kørerne, der satte kostbare placeringer til med forfejlede nedbremsninger.

Igen i det andet løb var der indædt kamp om at blive nummer ét. Jørgen Worthmann tog starten og holdt længe både Anders Rohde og Jacob Kallestrup bag sig, men til sidst måtte sønderjyden lade Kallestrup passere, mens han mod slutningen havde en spændende fight med Kim Lund, som sluttede på tredjepladsen.

Inden finaleweekenden er der kun ét point som adskiller Jacob Kallestrup og Jørgen Worthmann på hhv. anden- og tredjepladsen. Der er dermed lagt op til en spændende dyst om de afgørende point, når Citroën DS3 Cup er på banen igen om tre uger på FDM Jyllandsringen.