For hele feltet er Night Race noget særligt, og Kevin Rossel går efter at vinde på Padborg Park.

Kørerne glæder sig ekstra meget til denne weekend, når Danish Super Tourism (DST) drøner ud i mørket på Padborg Park til Night Race, og det gælder også for Kevin Rossel, der har set frem til løbet længe.

– Det bliver vanvittigt fedt at komme i gang efter pausen igen, og det her er et højdepunkt i min løbskalender. Det er meget anderledes i forhold til alle de andre løb, og så er det den her serie, som jeg vil vinde. Jeg går altid efter det, men nu har jeg været tæt på til Night Race de sidste to år, og jeg tror på, at jeg kan snuppe den i år, konstaterer Kevin Rossel, der selv har banerekorden på Padborg Park.

Alt er sværere

Hurtigheden skal dog suppleres af andre ting netop denne dag, hvor kravene er større, og hvor kørerne bliver presset til det yderste i grænselandet.

– Du er bare nødt til at være ekstra fokuseret, fordi bremsepunktet er anderledes om natten, og det hele er lidt sværere. Du får lyset fra ham bagved ind i spejlet, og du ved ikke, om du har ham lige bag ved, eller om der er fem meter at give af. Jeg kører bare samme stil, som når det er lyst, for den skal have fuld gas, men der er mange, som kommer til at tænke mere over tingene. Det handler lidt om at overvinde sig selv, forklarer Kevin Rossel, der ved, at konkurrencen bliver hård, men det ændrer ikke på målet.

– Vi vil holde meget øje med hinanden, for der er 5-6 stykker, som kan snuppe den på lørdag. For mig handler det kun om en ting, og det er sejren, for jeg skal tilbage på den førsteplads, som jeg lå til et par runder tidligere. Jeg kommer for at angribe, og det gælder da om at vise flaget, når jeg har 120 gæster med til ræs. Det skylder jeg både dem og mig selv på en dag, hvor feltet bliver presset til det yderste.