Kevin Rossel kigger i denne artikel tilbage på en meget skuffende DST finale i weekenden på Padborg Park.

“Hvad der fra starten, allerede fra første træning som hurtigste mand i regn og senere på dagen hurtigst i tør, lignede at finale løbet skulle blive en kulmination på et ½ års hårdt arbejde i vort eget Team, samt at podiet i det samlede mesterskab var i sigte. Om det skulle blive det øverste trin, nr. 2 el. 3 måtte weekenden vise.

Efter en lidt skuffende kval., som P5, betød at første heat skulle startes fra P4. Helt ok med den speed vi havde. Desværre allerede i 2 sving, bliver der nærkamp der betød at både Nykjær, Nymark og jeg selv måtte en tur af banen.

Både Nymark og jeg kunne fortsætte, men jeg fik på besynderligvis skylden, og ikke nok med 1 Stop and Go, blev jeg tildelt en dobbelt! Helt uhørt og de fleste var forundrede!
Dette betød en start som P12 i 2. finale, som sluttede med en P4 – perfekt! Placering til Finalen som P3.

Mellem Finale 2 og 3 begyndte regnen, og alle ventede til det sidste, om det skulle være slicks eller regn. Vi valgte slicks som alle de øvrige PRO kører.
Så sker det der total ødelægger løbet, ikke kun for mig selv, men for yderligere 6 kører, at man vælger at lukke udkørslen, da man mener vi er for sent på den.

Dette betyder start fra Pitten!

Total ødelæggende for racet, at 1/3 del ikke kommer til start, kampen om mesterskabet og de mange fans og sponsorer, på en helt igennem tåbelige beslutninger!
Til trods for start fra PIT, nåede jeg en P6, der lige nøjagtig betød at jeg manglede 2 point til podiet!

Det eneste jeg naturligvis kan glæde mig over, selv om dette kun er et lille plaster, var at jeg igen var hurtigst i finalen, sågar med 6 pine til nr. 2 og med ny Banerekord.

Men set i bakspejlet og ikke mindst med de resurser og timer der er brugt, er det for mig næsten utilgiveligt at dumme afgørelser skal ødelægge racet.

Fantastisk løb af Egebart og et fortjent mesterskab til Nykjær”, slutter en skuffet, men fattet Kevin Rossel.