Det er efterhånden gået op for de fleste: Kevin Magnussen gør højst overraskende comeback i Formel 1 efter et sidste minuts opkald fra sit gamle team Haas F1. Det amerikanske team havde fået et sæde til overs efter omrokeringer, og Kevin tøvede ikke med at sige ja da tilbuddet kom.
Den 29-årige dansker tager dermed hul på sin syvende sæson i Formel 1, hvor det indtil nu er blevet til 119 starter og 158 points. Hans holdkammerat hos Haas F1 er Mick Schumacher, søn af legenden Michael Schumacher. Mick Schumacher kører sin anden sæson.

Ligeledes til start i rammeprogrammet til Bahrain Grand Prix 2022 er Frederik Vesti, der dermed får debut i Formel 2 efter to år i Formel 3. Frederik Vesti er en del af Mercedes’ juniorprogram og arbejder mellem løbene tæt sammen med Formel 1-teamet der har hovedkvarter i England. I Formel 2 er Frederik atter til start for ART Grand Prix, hvor han har fransk holdkammerat i form af Theo Pourchaire. 
Formel 2 afvikler to løb pr. weekend; et sprintløb lørdag og hovedløb søndag.

Løbene køres på den 5,4 km. lange Sakhir-bane (Bahrain International Circuit), og kan følges på Viasats kanaler samt F1TV.com (begge er betalingskanaler).

Læs mere på 

formula1.com 
fiaformula2.com / fiaformula2.com/livetiming/index.html 
frederik-vesti.com 
kevinmagnussen.com

Denne nyhed er fra vores elitenyhedsbrev – du kan også abonnere på det her!

Foto: Mark Sutton / LAT Images