Kevin Magnussen fortsætter hos Haas i yderligere et par sæsoner.

Det amerikanske Formel 1 team har netop udsendt en pressemeddelelse om, at teamet har forlænget kontrakten for både Kevin Magnussen og Grosjean for 2019 og frem.

Grosjean har været med Haas F1 Team siden starten af ​​2016, og Magnussen kom til amerikansk hold i 2017.

2019 sæsonen markerer således Grosjeans niende år i Formel 1 og Magnussens femte.

“Vi har fra starten haft brug for erfarne kørere til at fremskynde udviklingen af ​​vores bil og vores team, og vi har to meget gode og erfarne chauffører i Romain Grosjean og Kevin Magnussen. Vi er forbedret os drastisk fra sidste år til dette år, så at beholde begge kørere var en temmelig let beslutning, “sagde Guenther Steiner, teamchef i Haas F1 Team.

Se Sochis Formel 1 Grandprix

I kun sin tredje sæson er Haas F1 Team for tiden femte i konstruktørernes positioner med 76 point, 15 point bag fjerdepladsen Renault med en 18 point fordel over sjettepladsen McLaren. Haas F1 Team sluttede ottende i konstruktørernes stand i 2016 og 2017, men har dramatisk øget sin point tally hvert år, fra 29 point i 2016 til 47 point i 2017 til et mål om at bryde 100-punkts barrieren i 2018.

Glad Magnussen

Om den nye kontrat, som Ekstra Bladet vurdere til at være flereårig – i hver fald til 2020 – udtaler Kevin Magnussen:

“Jeg har aldrig været i en bedre situation end den jeg er her hos Haas F1 Team. Dette er et hold fyldt med racere, og vi stræber efter det samme. Der er ikke noget bureaukrati, og alt er meget ligetil. For Gene Haas handler det om effektivitet, og han og Guenther Steiner har skabt et meget effektivt miljø, der får det bedste fra dets folk. Vi tror alle på hinanden, og derfor har vi opnået så meget som vi har. ”

Grosjean parat til mere

Grosjean har nogenlunde samme vurdering:

“Det er imponerende at se, hvad dette hold har opnået på en relativt kort tid, og for nogen der har været her siden begyndelsen, tager jeg meget stolthed i den tid og indsats, vi alle har lagt for at gøre Haas F1 Team konkurrencedygtigt, “sagde Grosjean.

Opdateres…..