Banen var tør, da løbet skulle i gang, men der var ikke ligefrem solskin over banen. Begge danskere kom fint gennem, da de holdt deres pladser. Kevin Magnussen var under angreb fra Antonio Felix da Costa lige i starten, men fik slået et lille hul på den første omgang. Vandoorne havde en dårlig start, hvor han røg helt ned som nummer 21.

Som løbet skred frem holdt Kevin Magnussen fin afstand i front, mens Marco Sørensen tabte en plads i kamp med Nigel Melker. Melker var meget hurtig, og han kravlede op i stillingen, og var efter et kvarter kommet seks pladser frem i forhold til starten.

Der kom safetycar på banen med en halv time tilbage af løbet, da Nico Müller kørte op bag i Cunha. Müllers bil ramte dækmuren, så fronten på bilen gik i stykker. Dækmuren blev ødelagt, og derfor kan der safetycar på banen, så den kunne blive lavet. Mens safetycaren kørte rundt på banen kunne man se Jan Magnussen stå i pitten hos DAMS teamet.

Da løbet blev givet frit igen, holdt Kevin sig i front af løbet. Melker fortsatte fremdriften, og fik overhalet Pic – dermed havde han hentet ti pladser siden starten. Marco Sørensen fik også sat en overhaling ind, og kom foran Martsenko og tilbage på femtepladsen. Dermed var stillingen med omkring et kvarter tilbage Magnussen, da Costa, Melker, Pic og Sørensen.

Med otte minutter tilbage var da Costa meget tæt på Magnussen, og var lige ved at forbremse sig ind danskeren. Melker var samtidig tæt på da Costa, og var klar til at profittere på den mindste fejl var de forankørende. Der kom dog ikke ændringer i front, og Kevin Magnussen ender som vinder foran da Costa, Melker, Pic og Marco Sørensen.

Stoffel Vandoorne nåede ikke op i pointene, og Nico Müller fik selvsagt heller ikke nogen point med fra løbet. Derfor udbygger Kevin føringen i mesterskabet til 39 point, mens Marco Sørensen kravler op til nummer 8.

Top 8 i løbet

Pos Kører Team

Gap

1 Kevin Magnussen Dams

Vinder

2 Antonio Felix da Costa Arden Caterham

+0.647

3 Nigel Melker Tech 1 Racing

+1.282

4 Arthur Pic AV Formula

+4.358

5 Marco Sørensen Lotus

+5.868

6 Nicolay Martsenko Pons Racing

+6.373

7 Andre Negreo International Draco Racing

+7.555

8 Daniil Move SMP Racing by Comtec

+8.951

Top fem i mesterskabet
1. Kevin Magnussen – 100 point
2. Stoffel Vandoorne – 61 point
3. Antonio Felix da Costa – 59 point
4. Arthur Pic – 48 point
5. Nico Müller – 45 point

8. Marco Sørensen 31 point