Kevin Magnussen er klar til Formula Renault 3.5 i 2012. Den 19-årige dansker kunne lørdag bekræfte, at han fortsætter i de lynhurtige formelbiler i den kommende sæson.

Det sker for samme team, som han har deltaget i den britiske Formel 3-serie, Carlin Racing. Magnussen testede i denne uge med stor succes for teamet, der har vundet mesterskabet i denne sæson med canadiske Robert Wickens.

– Det er jo fantastisk at tage endnu et skridt tættere på målet Formel 1. Jeg bliver nød til at sende en stor tak til mine sponsorer, der gør det muligt. At fortsætte hos Carlin er en drøm. Vi kender hinandens måde at arbejde på og jeg har stor tiltro til teamet og er sikker på, at vi nok skal skabe topresultater sammen i 2012. Jeg glæder mig virkelig til at køre ræs med de biler. De er så hurtige og virkelig fede at køre, siger Kevin Magnussen om kontrakten.

Kevin Magnussen har endnu et løb tilbage i 2011. Den 19-20. november deltager han i det prestigefyldte Formel 3 løb i Macaus gader. Inden da tester han for sit team i GP2 på netop Circuit de Catalunya, hvor han netop har testet FR 3.5.