Kevin Magnussen blev nummer seks i træningen til weekendens løb i World Series by Renault. Det kan du læse om her. Det skete på en bane, det danske racertalent er glad for:

– Det er spændende at være i Monaco igen. Det er min favoritbane at køre på. Det er en bane, hvor der er stor risiko for at lave en fejl, men for at være hurtig, er du nødt til at tage chancer. Det er gamle baner kan jeg virkelig godt lide. Det er risiko overfor belønning. Hvis du laver en fejl på en af de nye baner, bliver du ikke straffet på samme måde.

Selvom danskeren er glad for den kontante afregning, så skal vi ikke forvente store chancer i løbet søndag. Mesterskabsføringen skal nemlig forsvares.

– Der er meget pres på denne weekend, da jeg fører mesterskabet. Banen kræver, at du tager en chance, og det er ikke nemt, når man fører mesterskabet. Det bliver en weekend, hvor jeg kommer til at tænke på mesterskabet og forsøge at få så mange point med som muligt. Jeg er meget spændt, og ser frem til at komme på banen igen. I løbet kommer jeg dog til at være en smule konservativ igen, fortæller Kevin Magnussen.

Danskeren er reservekører for McLaren team i denne weekend. Tidligere har det betydet arbejde for danskeren, men ikke i denne weekend

– Jeg er reservekører for McLaren denne weekend, men jeg skal ikke lave noget for dem. Kun hvis der sker noget med en af deres kørere, kan jeg komme i aktion for dem. Ellers er det en normal løbsweekend for mig, hvor jeg kan fokusere på det, jeg skal i World Series. Der er selvfølgelig en anden atmosfære på banen. Der er flere begivenheder end normalt, men det er ikke derfor jeg er her. Jeg er her for at gøre det jeg elsker – køre racerbil.