Kevin Magnussen skyder sin motorsportssæson igang i den kommende weekend på Oschersleben. Efter en lang vinter og en masse nye tiltag føler han sig klar til at komme igang.

Som beskrevet tidligere her på racemag, så skal han køre i den tyske Formel 3 serie – ATS cup. Han fortsætter hos det succesfulde Motorpark Academy i en Dallara F 307, også har han jo for nylig skrevet kontrakt med McLaren som Development Driver.

I de forhenværende test har det gået rigtig godt for den talentfulde dansker. Den sidste officielle test der fandt sted på Assens sluttede desværre af med en afkørsel og en tur i muren. Heldigvis var skaden ikke større end en forstuvet finger. Trods det,  så var han hurtigste kører i Motopark Academy teamet og havde femtehurtigste tid officielt.

– Der har været masser at se til det sidste stykke tid. Vi har testet så mange steder, at jeg ikke længere har tal på, hvor mange tests vi har afviklet. Vi har konstant været rigtig hurtige og flere steder har jeg kørt på tider under banerekorden. Samtidig har jeg besøgt McLaren, der har bistået med min fysiske træning, så alt i alt føler jeg mig rigtig godt forberedt til sæsonen. Det har været en lang vinter uden racerløb, så nu glæder jeg mig til at køre noget ræs igen, fortæller Kevin Magnussen på sin hjemmeside.

Foto: Jan Kaiser