Kevin Magnussen kørte i weekenden to flotte løb med andenpladser og tætte kampe med lørdagens vinder Stoffel Vandoorne og søndagens ditto Antonio Felix Da Costa. Resultaterne sender danskeren ind på en andenplads efter sæsonpremieren på italienske Monza.

– De to podieplaceringer letter noget af presset for resten af sæsonen. De første kilometer var fantastiske. Desværre gik det ikke min vej (i andet løb, red.). Jeg skulle presse Antonio, men jeg kunne ikke tillade mig at lave fejl, for så ville Stoffel have slået til. Jeg nød det dog fra start til mål, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Danskeren kørte sig lørdag op fra en syvende startposition til andenpladsen, mens han i andet løb startede treer.

Hen mod slutningen af andet løb nærmede Magnussen sig Da Costa i front, men måtte bakke af igen, da den ene sidepod gik løs.

Næste løb for danskerne i Formula Renault 3.5 er på Motorland Aragon den 27.-28 april.