Nicholai Sørensen og Frederik Nymark blev løbsvinderne på Ring Djursland, men Kenneth Jensen tog sig af titlen i OK Legend Car Cup.

Fire kørere havde på forhånd muligheden for at tage den samlede sejr i OK Legend Car Cuppen for de små, sjove amerikanerbiler i 5/8-dels størrelse, og men igennem hele søndagen Ring Djursland syntes der ikke at være nogen tvivl om, at Kenneth Jensen, Langå, ville løbe med mesterskabet. Han havde nemlig fuld kontrol over tingene og vidste, hvad der skulle til, uden at sætte mesterskabsføringen over styr.

Østjyden sikrede sig et godt udgangspunkt overfor rivalerne Jason Watt, Herlev, Nicholai Sørensen, Sindal, og Ole Madsen, Ringsted, da han var hurtigste mand i tidtagningen. Det udløste maksimumpoint til Kenneth Jensen, som dog også skulle starte bagest i første heat. Tidligere på året har han gang på gang forvandlet en startplacering fra feltets bageste rækker til et slutresultat i top 3, men dette skete ikke denne gang. Kenneth Jensen overhalede stadig konkurrenterne på stribe, men der blev ikke satset unødvendigt, så de to første heat udløste blot to sjettepladser. Alligevel var det tilstrækkeligt til, at han blot skulle gennemføre sidste heat for at tage den samlede sejr i OK Legend Car Cuppen.

Dette gjorde Kenneth Jensen, men han gjorde mere end det. Han tog handsken op. Kæmpede bl.a. med rivalen Ole Madsen, og udfordrede i perioder også den senere løbsvinder Frederik Nymark, Hadsten, inden han kunne krydse målstregen på andenpladsen – hans 14. top 3-placering ud af 21 mulige i denne sæson.

Nogen sejr kronede Kenneth Jensen altså ikke sin titel i OK Legend Car Cuppen med. I det første heat var det i stedet Nicholai Sørensen, der sejrede og vandt sin første sejr i år, mens det i det næste heat blev det til en førsteplads for Frederik Nymark. Og den 17-årige østjyske racerkører tog også sejren i årets sidste løb, og han sluttede dermed mindre end 10 point fra en top 3-placering i det samlede resultat, hvor hans fem førstepladser i løbet af året kun blev overgået af Jason Watt med seks!

Jason Watt tog ikke bare andenpladsen i OK Legend Car Cuppen, men også i Old Boys-konkurrencen for kørere over 40 år. Her gik den samlede sejr til Ole Madsen, hvis nerver virkelig kom i kog i minutterne inden sidste heat. Kort for udkørslen til banen blev det nemlig opdaget, at motoren i hans bil begyndte at lække olie, men problemet blev løst, så Ole Madsen ikke blot kunne være med i løbet, men også starte det fra en af de forreste rækker, så han kunne forsvare sin Old Boys-føring med succes.