Karun Chandhok gør comeback i weekendens tyske GP på Nürburgring. Indiske Chandhok erstatter Jarno Trulli for Team Lotus – men angiveligt kun i dette løb.

Chandhok, 27 år og fra Chennai i Indien, bliver dermed den anden inder i F1 denne sæson sammen med Narain Karthikeyan. Chandhok kørte senest F1 for HRT i det britiske GP 2010, hvorefter han blev erstattet af Sakon Yamamoto.

Inderen, der denne sæson er tredjekører hos Team Lotus, ‘låner’ sædet af Trulli, der forhandler med Team Lotus om forlængelse af kontrakten.

– For det første vil jeg takke Tony Fernandes, Kamarudin Meranun og SM Nasarudin for at give mig chancen for at køre løb denne weekend for Team Lotus. Siden jeg kom til teamet har jeg set frem til denne mulighed, og jeg er fast besluttet på at gøre mit bedste for at betale tilbage for deres tillid til mig og hjælpe teamet fremad i dene sæson, siger Chandhok i en pressemeddelelse.

– Jeg går ind til weekenden med realisme. Jeg vil gøre alt jeg kan for at pushe og være sikker på, at jeg lærer så meget som muligt hele weekenden, tage hver session som den kommer. Hvad der end sker, så er jeg meget glad for at stille på gridden søndag og jeg ved, at der vil være millioner af indiske fans og Team Lotus-fans over hele verden, der vil være bag mig og hele teamet, så jeg vil gøre hvad jeg kan for at de har noget at juble over, siger Chandhok videre.

Foto: Charles Coates/LAT Photographic