WestLife Racing har netop indtaget FDM Jyllandsringen for at teste forud for 2010-sæsonen. Teamet, der er bygget op rundt om familien West, deltager i år med ni biler i bl.a. Carrera Cup Scandinavia, der gæster banen ved Resenbro i den kommende weekend.

Teamet, der sidste år havde danske Michael Holden med i udvalgte løb, har i år fået selskab af den regerende mester, Jocke Mangs. Mangs skal forsvare sin titel mod bl.a. den tidligere mester og STCC-frontrunner Robin Rudholm, der tidligere har testet på banen.

– Jeg er så tændt og skal byde på et rigtigt godt sjov i Danmark. Vi har kørte et par testdage, som fungerede rigtigt fint, og jeg føler, at hele teamet arbejder sammen på en rigtig god måde, siger Jocke Mangs i en pressemeddelelse.

WestLife Racing lejede banen for sig selv og fik så mange omgange på banen, som de strikse danske regler nu tillader. Tiderne skulle efter sigende være end god bid under DTC-tiderne, omkring 1:08-tider.

En af Westlife Racings adskillige Porsche 997 GT3 Cup

-Banen var helt ny for både Jan (West, teamejer, red.) og jeg, men det tog ikke mange omgange før man følte sig hjemme. Jeg trives på denne bane, siger Mangs, der dog til Racemag bemærkede, at den var lidt lille.

Teamet ved testen berette, at Michael Holden ikke som tidligere udmeldt kommer til start. Det gør til gengæld Arne Jørgensen, der stammer fra Danmark med har boet i Sverige i en årrække. Løbene på FDM Jyllandsringen bliver Jørgensens banedebut.

Jocke Mangs kører i øvrigt i en danskejet Porsche 997 GT3 Cup – ejet af AG Trailer.

Fotos: Brian Laursen, www.racemag.dk