Jarno Trulli kører 2010 for det Malaysisk-baserede team, der skal forsøge at genoplive Lotus-navnet i Formel 1. Men selvom der umiddelbart er langt fra sort/guld-farvede Lotus-racere fra 1970erne og 80erne, så er den efterhånden aldrende italiener imponeret over visionerne i Lotus F1 Racing.

– Det er et privilegie for mig at skrive kontrakt for det nye Lotus F1 Racing-team. Jeg har været meget imponeret over langstrakte visioner hos både ledelsen og den tekniske side. Tony (Fernandez, red.) har søsat en meget ambitiøs plan, og jeg hjælper allerede teamet med at nå disse mål, siger Jarno Trulli om sine første indtryk af teamet.

I Lotus F1 Racing kommer italieneren igen til at arbejde sammen med Mike Gascoyne. De arbejdede tidligere sammen hos Toyota.

– Jeg ser frem til igen at arbejde ved siden af Mike Gascoyne, som jeg har nydt succeser med tidligere i andre teams. Jeg kommer rigtig godt ud af det med ham og respekterer hans arbejdsmetoder, siger Jarno Trulli i en pressemeddelelse.

-Jeg ser også frem til at køre sammen med Heikki, som jeg har nydt at konkurrere mod siden 2007, endnu en person, ligesom jeg, der bringer værdifuld erfaring fra sin hos to af F1’s mest etablerede teams. Jeg mener, at vi sammen er blandt de mest konkurrencedygtige par på gridden, og vi vil være fast besluttede på at sikre Lotus F1 Racing success som tilbagebetaling for den tillid, som Tony og teamet har vist os, slutter Trulli.

Foto: Panasonic Toyota Racing