Med fuldt felt og 19 biler på plads fik TCR Denmark taget hul på 2021 på et solbeskinnet Jyllandsringen. Feltet har i år fået tilgang af flere kørere og nye biler – og over hele linjen blev der fundet nye løsninger og nye tiendedele. 

Facit efter to dages test blev, at LM Racing fik en rigtig god start med teamets to nye Cupra Leon Competición, som med Jan Magnussen endte med at toppe både dag et og to – og især på dag to slog Magnussen til i tiden 1.08.504, der endte som testens hurtigste. 

I det samlede billede endte fire biler under 1.09 – for Magnussen fik følgeskab af Kasper H. Jensen (1.08.740), Nicolai Sylvest (1.08.848) og Jacob Mathiassen i 1.08.989. 

Casper Elgaard endte som femtehurtigst med at toppe den interne duel hos Peugeot med en 1.09.246 lige foran Michael Markussen, som kørte sjettehurtigst i 1.09.522. 

Nye navne og nye biler

Landets førende racerserie har til denne sæson fået en del tilgang, og foruden at Insight Racing i forbindelse med testen kunne præsentere Philip Lindberg som ny kører i en satsning med tre Alfa Romeo Giulietta TCR-racere, så løftede svenske TPR Motorsport og holdejer Toni Persic også sløret for sit lineup til årets serie – i form af Louise Frost og William Nyberg. 

Det svenske team stiller med to styks Honda Civic TCR Type R FK8 til denne sæson i TCR Denmark. Ligeledes i Honda og under egne teams er Carsten Lorenzen og Steffen Larsen nye i TCR Denmark og specielt førstnævnte fik kørt masser af værdifuld viden ind om den nyindkøbte bil.

I Trophy er der lagt op til fornyet kamp om titlen. Kenn Bach og Massive Motorsport havde stillet sigtet efter titlen i fjor, men det glippede for nordjyden, som måtte se Meteor Racing og René Povlsen tage guldet. 

Over de to testdage var Massive Motorsport-Hondaen hurtigst, men specielt Povlsen og Michael Carlsen i Peugeot skyggede hele tiden Bach på testens omgangstider. Det lover godt for en spændende sæsonpremiere i Trophy, som virkelig leverede et godt ræs i ræset i fjor.

Eneste udeblevne kører ved testen var i øvrigt Insight Racings norske håb, Kristian Moe Sætheren, som grundet rejserestriktioner var tvunget til at stå over. Nordmanden håber dog at være klar til premieren for Alfa Romeo-teamet.