James Thompson og Hartmann Honda Racing kom til Salzburgring som klare favoritter og med et mål at udbygge føringen i den samlede stilling. Det sidste lykkes til fulde for det nyligt gendannede makkerpar, der til denne ETCC-afdeling også fik selskab af lokalkøreren Wolfgang Treml.

– At tage pole i går (lørdag, red.) var en flot præstation af teamet. I dag (søndag) kunne jeg ikke gøre mere end to andenpladser, siger britiske James Thompson til fiaetcc.com

Thompson sluttede i begge løb efter danske Michel Nykjær.

– Jeg forsøgte at jage Michel, men efter de første omgange var det umuligt for mig at holde hans fart. Med den vægt vi har, kan vi ikke slå dieselbilerne. Men jeg fuldendte missionen om at score point og udbygge min føring, siger Thompson og hentyder til, at Hartmann Honda Racings to Accorder er nationalt homologeret og derfor kører med ekstra ballast i ETCC.

– Vi har fået flere point end Tomas Engström, der er vores værste rival i EM-sammenhæng, og vi fører fortsat og udbyggede vores føring, og det er det vigtigste for os, siger teamejer Hans Hartmann.

Foto: fiaetcc.com