McLaren-Hondas kommunikationschef, Matt Bishop, forklarer i et interview med TV3′ Luna Christofi, hvorfor Kevin Magnussen ikke skal køre test for teamet i den kommende uge i Østrig.

Matt Bishop forklarer, at  det bliver Fernando Alonso og Stoffel Vandoorne, der skal køre test, og at årsagen er – som tidligere på året, hvor Jenson Button selve ville køre testen i Jerez – at Fernando Alonso selv vil teste raceren, og at reglerne derfor foreskriver, at den anden testkører ikke må have kørt Formel 1 før.

Det udlukker med andre ord Kevin Magnussen, som Matt Bishop fremhæver som en en kører, McLaren sætter meget højt, men at Kevin Magnussen enten ikke har kendt reglerne, eller at testen i Østrig er et spørgsmål om ønsketænkning fra Kevin Magnussens side.

Matt Bishop forklarer yderligere, at Kevin Magnussen har siddet i simulatoren hele weekenden i Woking, hvor danskeren har testet nogle af McLaren-racerens nye komponenter – dele, som Matt Bishop mener har fungeret ganske godt.

Matt Bishop indrømmer, at det ikke har set for godt ud i Østrig, men at Kevin Magnussens resultater har været meget brugbare for teamet.

Det skinner dog alligevel igennem, at Matt Bishop er indebrændt over, at McLaren skal starte sidst og næstsidst på dagens startgrid. Briten siger med slet skjult irritation over de 50 strafplaceringer, som McLaren har fået op til weekendens Formel 1-grandprix, at McLaren skal starte helt tilbage i……………………..København.

Indslaget han ses her

Man kan se Østrigs Formel 1-grandprix på Tv3 eller Viaplay fra kl. 13.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her