Rally Rusland blev et stort triumftog for Skoda og især Juho Hanninen. Den hurtige finne kørte en sikker sejr hjem og det blev dobbelt triumf for Skoda idet Jan Kopecky fulgte efter på andenpladsen.

Der var aldrig tvivl om, hvem der var den hurtigste mand på hastighedsprøverne omkring Vyborg. Juho Hanninen lagde sig straks i spidsen af rallyet og det blev hurtigt klart, at der skulle ske et uheld – enten teknisk eller en afkørsel – for at han skulle miste føringen. Ingen af delene skete og Hanninen dominerede rallyet i en sådan grad, at han havde hurtigste tid på samtlige prøver på nær en enkelt.

Hanninens teamkammerat, Jan Kopecky, fulgte efter på andenpladsen og det bringer ham også op på en andenplads i IRC-mesterskabet kun et point efter den førende Kris Meeke, som ikke deltog i Rally Rusland.

3. pladsen blev indtaget af Giandomenico Basso i Fiat Abarth Grande Punto som rallyet igennem havde en hård kamp med britiske Guy Wilks. Wilks kørte igen den helt nye Proton Satria Super 2000, som debuterede i Ypres Rally. Dengang udgik han efter få prøver, men denne gang kom bilen i mål og den viste sig undervejs at være ganske konkurrencedygtig allerede.

Næste IRC rally er Rally Madeira, hvor vi desværre ikke får de to Skodaer med Hanninen og Kopecky at se. Som Peugeot med Meeke og Loix valgte at sidde over rallyet i Vyborg, springer Skoda teamet over Madeira.