DTM-sæsonåbneren på Hockenheim gav panderynker hos Mercedes-Benz. Bedste Mercedes-kører efter Audi-kvartetten Kristensen, Scheider, Jarvis og Winkelhock var skotten Paul Di Resta på femtepladsen foran mærkekollega Maro Engel.

– Selvfølgelig er vi skuffede. Vi har ikke opnået det vi skulle denne weekend. Men jeg tror på teamet, og vi vil bare arbejde endnu hårdere. Det var bare ikke vores weekend, siger Di Resta.

– Vi vidste, at det ikke ville blive nemt. Audi har altid været en hård konkurrent og har vist i dag, at de også vil være det i 2009, siger Mercedes-Benz motorsport director Norbert Haug og fremhæver nogle af de yngre talenter i teamet.

– Jeg er stolt af Bruno Spengler,  der kom fra sidste række på gridden og op til femtepladsen siger Norbert Haug. Spengler kørte sig frem i feltet, indtil han måtte udgå med et knækket baghjulsophæng kort før mål. 

– I de 100 løb siden 2000 har vi vundet 62, men denne weekend var vi bare ikke gode nok. Men vores teams ved hvad de skal på EuroSpeedway, siger Haug om næste løb på Lausitzring.

Foto: DTM