Debutløbet for Virgin Racing endte i skuffelse, da begge biler måtte udgå. Humøret var ellers højt hos Bransons tropper, efter Timo Glock vandt en placering i starten, og Lucas di Grassi tog tre pladser. Kort efter – på tredje omgang – måtte brasilianeren trække til siden med hydraulikproblemer.

Også Timo Glock måtte strække våben, da han mistede først tredje gear, så femte. Et pitstop kunne ikke udrede problemet, og tyskeren kunne også parkere den sort/røde racer for dagen.

– Løbet gik ret godt for mig, efter det lykkedes mig at overhale Heikki (Kovalainen, red). Vi havde en god kamp, og det var dejligt at få den racerfølelse igen. Men så mistede jeg tredje gear og måtte køre mig ud af det. Så røg femte, og så var det umuligt at fortsætte. Vi forsøgte at ordne det, men der var ingen mulighed for at komme tilbage i løbet, ikke engang for at få lidt vigtig kørsel til udviklingen, siger Timo Glock.

– Det er skuffende, men vi må tage det sure med det søde på det her stadie. Nu skal vi bare fokusere på at gøre, hvad der skal til for at vi kommer endnu stærkere tilbage i Melbourne, siger han videre.

Lucas di Grassi var hurtigt tilbage i pitten i Bahrains Grand Prix
Lucas di Grassi var hurtigt retur i pitten i Bahrains Grand Prix

For Lucas di Grassi blev Formel 1-debuten en kortvarig affære. Men brasilianeren ser alligevel lyst på det.

– Jeg fik en god start, og bilen føltes ret god. Jeg tror, vi kunne have haft et godt race med bilen, vi havde, men så måtte jeg bare et par omgange inde i løbet trække til siden i sving 9, og mit løb var ovre før det rigtigt var begyndt. Der er ingen grund til at være trist. Vi er tilbage i Melbourne med nogle nye dele og løsning på de problemer, vi oplevede her. Det er race 1 ud af 19, og der er lang vej endnu, siger di Grassi.

Foto: Virgin Racing