Når der skal køres 24 timers løb i Dubai den 11-12. januar, deltager der to danske hold, nemlig Perfection Racing og HM Motorsport. Der er langt til Dubai, og derfor har de to danske hold allerede sendt biler og udstyr afsted i containere, så de kan blive sejlet frem til Dubai.

De sidste forberedelser hjemme i Danmark er derfor ovre, og holdene ser ikke deres biler igen før om over en måned.

– Vi er helt klar nu. Det føles lidt mærkeligt, for der er jo længe til vi skal køre, men det eneste der er tilbage for os nu er at vente, fortæller teamchef Kent Steffensen fra fra Perfection Racing.

Der har været travlt på værkstedet de sidste par uger. Teamet Aston Martin. reservedele, værktøj og andet udstyr er blevet stuvet sammen i en stor container, som nu er sendt afsted mod Dubai. Efter planen skal den ankomme i begyndelsen af januar, så holdet kan få pakket ud og blive klar til løbet.

Sidste kører på plads
Perfection Racing har også fået deres femte kører på plads. Philippe Horowicz fra Schweiz bliver makker med de to danskere Kim Holmgaard og Michael Klostermann, amerikaneren Robert Nimkoff og englænderen Marcus Mahy.

Philippe Horowicz er 55 år og beskriver ærligt sig selv som ‘a gentleman driver’. Han er Aston Martin entusiast og har haft en drøm om at være en del af et Aston Martin team – en drøm, som han nu realiserer.

– Philippe har været involveret i motorsport i mange år, men har ikke så stor erfaring med GT racerløb. Men jeg fornemmer, at han har den rette indstilling og er sikker på, at han vil passe godt ind på holdet. Og så vil han føle sig hjemme i bilen, da han har en Aston Martin Vantage som privatbil, smiler Kent Steffensen.

HM også på vej
HM Motorsport skal lige som Perfection Racing deltage i løbet i januar. De har også pakket deres racer, en Citroen C2 S2000, i container sammen med udstyr, og den er også på vej mod Dubai. Bilen er blevet gennemgået efter sidste løb, et 24 timers løb i Barcelona. Motoren er blevet gennemgået, og bilen er sendt afsted. Holdet forventer at bilen er fremme kort efter nytår. Hos HM Motorsport er der kun tre kørere, nemlig far og søn, Jens-Erik Hansen og Jens-Henrik Hansen samt Rene Hagedorn.

HM Motorsport pakkede sent om aftenen, og viste dermed lyset på C2-raceren frem. Foto: HM Motorsport