Rookieteamet Virgin Racing satte i weekenden punktum for forberedelserne på banen op til F1-sæsonen 2010. Men det nytilkomne team kunne måske ønske sig en testsession eller to mere efter massive hydraulikproblemer bremsede testkørslen i Barcelona.

Blot 49 omgange blev det til for Lucas de Grassi på den sidste dag med en bedste tid på 1:26,160 – sidst af alle og mere end fem sekunder efter Lewis Hamilton. Kun på førstedagen i Barcelona var Richard Bransons tropper ikke sidst. Da var Fairuz Fauzy efter den sort/røde Virgin-racer.

– Igen blev vores test kompromitteret af læk i hydraulikken. Vi har nye komponenter, der skal løse problemet, klar til løbet i Bahrain, og vi ser frem til at lægge dén historie bag os. Lucas fik udført noget produktivt løbsarbejde, men vi tager fra Barcelona uden at have kørt en kvalifikationssimulation eller på de superbløde dæk, som vores konkurrenter formentlig har sat deres tider på. Nu har både Virgin Racing og Wirth Research to travle uger med at forberede både løbsbiler og reservebiler til vores debut i Bahrain, siger den tekniske chef i Virgin Racing, Nick With.

Foto: Virgin Racing

f1, formel1, f1 nyt