Weekenden den 27. – 28. september bliver afslutningen på en travl efterårssæson for First Stop SSC feltet. Det er således den 7. afdeling i år, hvor der normalt afholdes 6 afdelinger. Med løb hver 14. dag siden sommerpausen har der virkelig været gang i klassen, og 2 af mesterskaberne er allerede faldet på plads. Således er Claus Christensen mester i S-P divisionen og Martin Vedel Mortensen er mester i SS2 divisionen. Det er således mesterskabet i SS3, S-GT divisionen og det generelle mesterskab der skal afgøres i finalen.

I S-GT divisionen er der en meget klar favorit til titlen, og det er Christian Siepmann der har 62 point ned til Jørgen Hansen på anden pladsen. Jørgen Hansen derimod kan absolut ikke føle sig sikker på andenpladsen, da han kun har 3 point ned til Mikkel O. Pedersen på tredjepladsen. Jørgen og Mikkel er henholdsvis feltets ældste og feltets yngste deltager, ja faktisk kunne Jørgen være Mikkels bedstefar, men det mærker man ikke ude på banen hvor de 2 har haft rigtig mange flotte dueller i årets løb. At de begge kører Porsche gør det bare endnu mere interessant.

I det generelle mesterskab er det også Christian Siepmann der fører, men her han kun 25 point ned til Martin Vedel Mortensen på andenpladsen, og det kan sagtens hentes på en finaleweekend, hvor alle får fulde point uanset deltager antal i divisionen.