“Racerprinsen” melder allerede nu klar til det historiske gadebaneløb i den jyske hovedstad.

HKH Prins Joachim melder sig klar til start med resten af Cortina Racing-teamet, der tæller Oscar Davidsen Siesbye og Martin Berner. Det sker den 22.-24. juni på den midlertidige bane omkring Mindeparken.

Prinsen har tilbragt megen tid på Marselisborg Slot, der er en af de nærmeste naboer til de veje, hvor Classic Race Aarhus afvikles, men tanken om et race omkring Mindeparken havde aldrig faldet ham ind.

– Det havde jeg ikke, men da de første planer blev vist mig, tænkte jeg, at dette her er fantastisk. Bedste passage på banen er, når man kører ned ad Carl Nielsens Vej for fuldt drøn. Vejen bliver snævrere, træerne bliver lavere, og man føler, man kører inde i en tunnel. Det er helt ubeskriveligt, siger Prins Joachim, der også har et favoritsving.

– Bedste sving på banen er, når man forlader Carl Nielsens Vej og går ned på Strandvejen. Man i virkeligheden kan tage det sving langt tidligere, end man tror, og så er der masser af plads til at køre sidelæns, lyder det videre i en pressemeddelelse.

Trioen har deltaget i begge de to foregående udgaver af Classic Race Aarhus i 1965-klassen for standardvogne. I premiereudgaven af løbet tog HKH Prins Joachim en tredje- og en førsteplads i de to løb.