DTM-finalen på Hockenheim var både spektakulært og udfordrende for danske Christian Bakkerud, der tog en 12. plads lige bag sin teamkammerat Thomas Kostka.

– Ja det var ret intenst. Jeg fik en rigtig god start, hvor jeg passerede både Kostka, Legge og flere andre. Men derefter blev jeg påkørt hvilket spandt bilen rundt, med det resultat at jeg måtte begynde forfra med at overhale folk, siger Christian Bakkerud i en pressemeddelelse

– Jeg havde derudover nogle problemer med bilen, og det hjalp bestemt ikke da nogen valgte at påkøre mit venstre forhjul. Jeg måtte derefter holde rattet skævt ned af langsiden, da sporingen var blevet skæv efter kollisionen. Min førerdør sprang også op, så jeg endte med at skulle holde både døren lukket, og styre bilen samtidig. Så det var rimeligt intenst!

– Dermed endte jeg med at skulle kæmpe med de andre 2007 Kolles-kørere, frem for de hurtigere 2008-biler, som jeg lagde ud med at kæmpe med. Men sådan er racing, går jeg ud fra, slutter han.

Selvom løbet ikke udviklede sig helt som Bakkerud havde håbet, så lykkedes det ham at sikre sig en 12. plads ved det ternede flag – men uden point i de ti DTM-løb i sæsonen.

Foto: motioncompany