Denne weekend skydes første afdeling af ETCC i 2010-formatet i gang. Modsat tidligere er FIA’s europæiske cup for standardvogne nu et mesterskab over tre afdelinger. Første afdeling afvikles på Braga-banen i Portugal, som sidste år lagde asfalt til James Thompson og Hartmann Honda Racings triumf.

Det er en triumf, som teamet forventer at gentage, og fundamentet skal lægges søndag med den nye kørerkonstellation James Thompson og svenske Tomas Engström.

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen. Jeg har ikke kørt en racerbil siden VM-løbet sidste år i Macau, men det ser jeg ikke som noget problem. Jeg regner helt klart med, at vi også i år kan kæmpe med om podieplaceringerne, siger James Thompson i en pressemeddelelse.

Teamchef Hans Hartmann sætter dog lidt højere mål end blot podieplaceringerne, når Thompson og Engström skal dyste om den europæiske titel.

– Vi skulle gerne have nogle podiepladser her i weekenden, og jeg synes, at vi har gode muligheder for at komme hjem med en 1-2-sejr i premieren, siger Hans Hartmann.

– Vi kender jo setuppet til banen fra sidste år, og da man også lover regn ligesom sidste år, har vi rent erfaringsmæssigt et godt udgangspunkt, siger han videre.

Følg FIA ETCC via livetiming (link åbner nyt vindue),

Foto: fiaetcc.com