Efter et par år, hvor Harms har kæmpet mod de begrænsninger af maskiner, som ikke var helt på niveau med de største hold i Supersport VM line-up, har Robbin Harms og hans Harms Benjan Racing Team fået deres nyeste Honda til at flyve højt i 2011 i pointtabellen.

I øjeblikket er Robbin på tredjepladsen i mesterskabet og den højest rangerende Honda-rytter – ikke nogen let opgave, når man tænker det enorme opbud af talenter der strækker sig ud over en række hold og producenter. Det hele startede sidste år, da han lavede et nyt partnerskab med det hollandske team Benjan Racing. Målet er at lande i toppen af feltet.

– Vores resultater er kommet fra hårdt arbejde, sagde Harms i tiden op til Assen-afdelingen til sbk.com.

– De sidste par år har jeg kæmpet med materiel, der var langt fra topniveau-fabrikkernes materiel. Sidste år tog jeg  beslutningen med mig selv om at lave et nyt hold med de hollandske gutter fra Benjan Racing. Vi har lavet en god cykel trods det lille budget, som vi har, og jeg har koncentreret mig om at blive en bedre kører, og de to første løb har været meget gode.

For Harms og co. er Assen næste stop, og det er en helt speciel bane for Benjan gutterne.

– Det er det hollandske teams hjemmebane næste gang og selvom der ikke er noget større pres, så håber jeg vi kan få endnu bedre resultater, fordi det er i Holland. Jeg vil gøre mit bedste som altid. Det er deres hjemmebane, men jeg har også en masse danske gutter, der kommer til Assen, fordi det er det nærmeste løb fra Danmark. Det er altid sjovt at køre der.

Robbin har været på podiet fire gange i hans WSS karriere. Han var meget tæt på et podium på Donington, dog, og har til hensigt at udfordre til de tre bedste steder igen i 2011.

Foto: sbk.com