Denne weekend køres fjerde af i alt fem runder af 2010 udgaven af Le Mans Series på Hungaroring. Kørerne skal tilbagelægge 229 omgange på den 4,4 kilometer lange bane i udkanten af Budapest. Allan Simonsens hold, Hankook Team Farnbacher stiller igen op med den gennemprøvede Ferrari F430 GT. Igen i denne weekend deler han bil med Dominik Farnbacher.

Både Allan Simonsen og teamchef Horst Farnbacher forventer et varmt løb, som det også var tilfældet i Portugal på Portimao. Ingen af dem mener dog, at det bliver et problem.

Allan Simonsen udtaler: “Hele holdet kan være meget stolte af vores holdbarhed – denne sæson har vores Ferrari F430 GT kørt som et urværk.Nu ser jeg frem til at finde ud af, om vi har taget et skrid fremad efter vores dæktest i Slovakiet. Jeg er lige så spændt på udfordringen, da Hungaroring er helt ny for mig.”

Horst Farnbacher har også tiltro til bilens holdbarhed og til kørernes gode form. Han mener stabiliteten skal være med til at skaffe en god plads i løbet: “Vi har en god  chance for at ende i top 6 hvis vi fortsætter som hidtil. Alt bedre end det vil være en velkommen bonus.”

Foto: ADAC Zürich 24h Rennen