Den afgåede F1-verdensmester Lewis Hamilton er godt i gang med forberedelserne til 2010-sæsonen i motorsportens kongeklasse. Briten, der tager hul på sin fjerde sæson for McLaren Mercedes-teamet, vil undgå en katastrofestart som i 2009.

Det siger 2008-mesteren i et interview på teamets hjemmeside, hvor han taler om forberedelserne til sæsonen og om forventningens glæde i vinterpausen.

– Ja, jeg er spændt og kan ikke vente med at se den [den nye MP4-25, red.] og teste den. Forhåbentligt bliver det fantastisk for vores team næste år. Jeg vil arbejde tæt sammen med ingeniørerne og teamet for at være sikker på, at vi kommer godt i gang med den nye bil, siger Lewis Hamilton i interviewet.

– Man kan aldrig styrken for givet i Formel 1 – det så vi sidste år – så vores fælles mål må være at lave MP4-25 en vinder så hurtigt som muligt. Kun når vi har gjort det, kan vi begynde at vinde løb og derefter VM, siger briten og hentyder til den hæslige start, teamet fik på 2009-sæsonen.

I mellemtiden har Hamilton brugt tiden på at træne og holde jul og nytår i sit hjem i Schweiz. Endnu er det ikke blevet til de lange snakke med den nye teamkammerat, Jenson Button.

– Vores veje har ikke rigtigt krydset hinanden siden han blev lanceret hos Vodafone McLaren Mercedes tilbage i november. Vi vil begge være i MTC (McLaren Technical Center, red.) for at få lavet sæder – men det bliver på forskellige dage. Den første gang vi begynder at arbejde sammen vil være senere på måneden, når vi begge er i Woking. Da vil vi lancere bilen og den første test, siger Hamilton.

Foto: Vodafone McLaren Mercedes