Sidste års brasilianske grand prix var så nervepirrende og dramatisk, som nogen kunne ønske sig. Først i sidste sving på sidste omgang var titlen sikret til Lewis Hamilton. I år er situationen meget anderledes. Og det er noget, der passer briten ganske udmærket.

– Jeg ser virkeligt frem til dette års brasilianske grand prix – det vil være første gang, at jeg rejser til Sao Paolo uden at være inde i kampen om verdensmesterskabet, og jeg ser faktisk frem til at nyde mere af byen, at slappe af og nyde oplevelsen at køre på en af verdens bedste racerbaner, siger Lewis Hamilton, der som flere andre på gridden har et særligt godt øje til en bestemt del af banen.

– Højdepunktet er sving 1, at bremse ind i den lange venstre, der så går mod højre og tager dig ud på den bagerste langside, Ferra Dura, der er en hurtig højre, hvor din krop presset hårdt ind i siden på bilen; hovedlangsiden, hvor man accelererer hårdt op ad bakke, og man kan endda høre publikum og de brasilianske trommer, der spiller på tribunerne, siger Hamilton om den legendariske atmosfære.

Foto: www.mclaren.com