Lewis Hamilton kørte et perfekt løb fra pole position til sejr i Singapores Grand Prix. Den regerende – og snart detroniserede verdensmester, tog i Singapore sin sejr nummer to i sæsonen og nummer 11 i karrieren foran Timo Glock og Fernando Alonso.

– Dette var den perfekte afslutning på en fantastisk weekend. Løbet var fysisk meget hårdt for alle kørerne, men det var faktisk ret enkelt for for mig. Jeg fik en god start og vidste, at jeg ville blive længere på banen end gutterne bag mig, så jeg var i stand til at udbygge et forspring til dem. Det var dejligt kontrolleret på den måde, siger Lewis Hamilton, der undervejs dog stødte ind i par mindre udfordringer.

– Teamet kaldte over radioen med et lille problem med KERS – men jeg havde ikke noget problem i cockpittet og kunne bare slå det fra og til igen. Så virkede det fint efter det, siger Hamilton, der dermed kunne sikre sig sejren i natteløbet.

– Vi kom her og håbede på et godt resultat – og jeg ville have oprejsning efter sidste omgang på Monza – og jeg fik den!, siger Hamilton og hentyder til sin dramatiske exit på sidste omgang i Italiens Grand Prix to uger tidligere.

Foto: Toyota F1