Dagens nyheder om at Silverstone trods alt nu har fået ny 17-årig kontrakt med Bernie Ecclestone om at afvikle det britiske grand prix er blevet godt modtaget. Særligt hos det nu totalt britiske team Vodafone McLaren Mercedes vækker det begejstring.

– For det første er det fantastisk, at det britiske grand prix vil blive på kalenderen for 2010. For det andet er det godt, at løbet vil være på Silverstone. Det sted har en atmosfære, der ikke kan købes for penge, og jeg har nogle fantastiske minder fra den bane – jeg vandt begge løb i GP2 i 2006, tog en meget følelsesladet pole i 2007 og vandt i regnvejr i mit mesterskabsår, siger Lewis Hamilton, hvis teamchef istemmer.

– FIA Formel 1-verdensmesterskabet ville ikke være det samme uden et race i Storbritannien – så dagens offentliggørelse er godt nyt for alle Formel 1-teams og for de millioner af grand prix-fans, der forstår vigtigheden af et britisk grand prix i motorsportens verden, siger Martin Whitmarsh.

– Fra Vodafone McLaren Mercedes’ perspektiv ser vi nu meget frem til løbet. Med Jenson og Lewis, vores britiske verdensmestre, tager vi nu til Silverstone med den viden, at fokus vil være på os. Og vi vil give det bedste show for de mange tusinde supportere, der vil juble for vores nationale helte hele weekenden igennem, slutter Whitmarsh.

Foto: Vodafone McLaren Mercedes