Fredagens første træning for Formel Renault 3.5 på Spa foregik på en våd banen, men det regnede dog ikke. Der var flere kørere, som kørte af banen, og til sidst blev første træning afbrudt kort før tid af et rød flag, fordi Arthur Pic kørte af banen. Inden da have Stoffel Vandoorne sat hurtigste tid på hjemmebanen med tiden 2.19:894. Kevin Magnussen havde andenhurtigste tid, 0,131 sekund bagefter. Marco Sørensens bedste tid rakte til at blive 11. hurtigst, omkring halvandet sekund efter den hurtigste tid.

Anden træning for Formel Renault foregik på en tørrende bane, og tiderne blev derfor forbedret markant. Nico Müller var hurtigst med tiden 2.00:281, mens Kevin Magnussen kun var 0,030 sekund efter. På den optørrende bane var Marco Sørensen også betydeligt bedre med. Nordjydens bedste tid var sjettehurtigst, og kun 0,354 sekund efter.

Kevin Magnussen havde følgende kommentar efter træningerne:

– Jeg er glad resultaterne af træningerne. Bilen virker til at køre fint, og med nogle få ændringer, skulle det være muligt at få point i morgen. Spa var en god weekend for mig sidste år, men for at være ærligt, så betyder det ikke meget i dag.

Begge danskere er derfor med i toppen, og har mulighed for at score en god startplads, når der køres kvalifikation 9:50 i morgen. Det skulle blive tørvejr i morgen, også når løbet køres klokken 14:00. Du kan finde livetiming her, mens løbet sendes på TV2 Zulu.

Denne weekend er der også endnu en dansker i aktion i forbindelse med World Series by Renault. Thomas Fjordbach kører i Eurocuppen for Clio’er, og i træningerne fredag blev det til sider som tredje- og og femtehurtigst.