Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen sluttede i sidste weekend sæsonen i ADAC GT Masters.

De to danskere kører for Young Driver AMR-teamet, og deres teamchef evaluerede efter søndagens sidste løb sæsonen.

– Jeg må oprigtigt takke hele holdet for sæsonen. Alle mekanikere og ingeniører har altid gjort et godt stykke arbejde. Selvom tingene ikke kører helt perfekt for os undertiden i løbet af denne sæson, kunne jeg altid stole på mit hold. Vores sæson er overstået, men i 2013 vil vi angribe, og ønsker at vinde igen, udtaler teamchef Hardy Fischer i en pressemeddelelse.

Sæsonen har budt på op og nedture for teamet. Weekenden var også et godt eksempel på det. For i lørdagens løb måtte teamet udgå på grund af et bremseproblem, hvor Kristian Poulsen heldigvis slap med knubs. I søndagens løb rejste de to danskere og teamet sig, og fik endnu en sejr blandt amatør-kørerne. Det er især i amatørmesterskabet, at teamet har markeret sig godt – her har Kristian Poulsen opnået fem sejre og otte øvrige podieplaceringer. Det gav ham  andenpladsen i amatørmesterskabet, der tæller 16 kørere.

Højdepunktet i sæsonen var uden tvivl løbet på Sachsenring, hvor de to kørere tog den samlede sejr.  Men i flere af de øvrige løb kæmpede teamet en del med Balance of Performance på deres Aston Martin. Derudover har teamet også fra løbsorganisationens side været ramt af en række straftiltag siden deres sejr på Sachsenring. Det omhandler især begrænsning i indsugningen.

– Jeg synes, vi flere gange er blevet straffet hårdt i sæsonen – vi mister op imod 70 hestekræfter alene på grund af de air restricters, vores bil skal køre med.  Så jeg føler ikke helt, konkurrencen har været fair, for havde vi kørt i en tysk bil havde situationen været en anden. Jeg ville selvfølgelig godt have vundet mesterskabet for amatører, men teamet er vældig tilfredse med vores andenplads, så det er jo kun godt, udtaler Kristian Poulsen til Racemag.

Teamchef Hardy Fischer udtrykte, da også sin glæde ved det punktum de to danskere fik sat på sæsonen med sejren i amatørklassen i weekendens andet løb.

– Sejren i amatørklassen er en meget dejlig måde at slutte sæsonen på. Det var en lettelse for hele teamet, som måtte arbejde meget hårdt, da bilen blev skadet efter et bremseproblem i det første løb, udtalte Hardy Fischer om teamets afslutning i årets ADAC GT Masters.

Kristian Poulsen føler sig godt tilpas hos Young Driver AMR-teamet. Det er et team, der er kendt for at være topprofessionelle, og de har både den fabriksstøtte og finansielle midler, der skal til for at være med for at vinde.

– Jeg har været rigtig glad for at køre for Young Driver, og jeg håber vi kan fortsætte sammen i næste sæson, udtaler Kristian Poulsen til Racemag.

Planerne for både de to kørere og teamet er der dog ikke noget nyt om endnu – så selvom sæsonen nu er slut, så må vi vente lidt endnu med at høre mere om fremtidsplanerne