Timo Glock kører næste år for det nye F1-team Manor GP. Det bekræfter tyskeren nu i en meddelelse. Glock, der efter Toyotas exit af Formel 1-sporten skulle finde sig et nyt sæde, har længe været på tale til det andet sæde hos Renault.

Den 27-årige tysker kan dog ikke vente på Renaults endelige beslutning om deltagelse i F1 næste år, der skal falde i næste uge.

– Skridtet virker måske modigt. Men der er mange argumenter, der taler for teamet. For mig som kører var det for eksempel vigtigt, at man kunne forsikre mig, at jeg kunne få medbestemmelse i udviklingen, siger Timo Glock i en meddelelse.

– Bilen bliver bygget af Nick Wirth. Det er for mig endnu et godt argument, tilføjer Glock. Nick Wirth har masser af erfaring og et godt navn i branchen. Man skal blot kigge på Acura ARX-02a. Denne prototype  har i American Le Mans Series kørt masser af succeser hjem – uden at have stået i vindtunne en eneste gang. Det er sensationelt, siger Glock om Wirth, der har stået bag flere af Benetton-teamets succeser.

– Det bliver en kæmpe udfordring, og jeg glæder mig, siger Glock, der i disse dage tager afsked med kollegaerne i Panasonic Toyota Racing.

Glock sluttede som nummer 10 samlet i F1 VM 2009 med 24 point. Tyskeren kørte dog ikke de sidste tre grand prix’er grundet skader efter uheld op til Japans Grand Prix. Bedste placering var en andenplads i Singapores Grand Prix.

Foto: Panasonic Toyota Racing