Teamet Virgin Racing Formula E, som støttes af  Sir Richard Branson, og mærket DS ved generaldirektør Yves Bonnefont, har netop meddelt, at de har indgået et samarbejde med etablering af DS Virgin Racing team med henblik på 2015/16 sæsonen i FIA’s Formel E for eldrevne formelbiler.

DS bidrager via sin motorsportsafdeling med teknologisk ekspertise omkring udvikling af den bil, man skal deltage med. Med afsæt i strategien bag Virgin Racing Engineering får DS Virgin Racing mulighed for at trække på motorsportsafdelingens store løbserfaring og ekspertise inden for udvikling af racerbiler, som gør det muligt at konkurrere på topplan og at vinde mesterskaber.

Alex Tai er chef for Virgin Racing Team og udtaler i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet, at ”udover at være et samarbejde mellem to mærker, som har en vilje til at gå nye veje, er samarbejdet med DS mærket også en enestående mulighed for at realisere vores ambition om at vinde FIAs Formel E mesterskab. Samarbejdet afspejler også vores ambition om at være førende inden for ny og avanceret  teknologi i Formel E og dermed fremme udviklingen af ny teknologi i serieproducerede biler”.

Stifteren af Virgin, Sir Richard Branson, tilføjer ”at jeg glæder mig oprigtigt over, at Virgin Racing har fået en så vigtig partner som DS. I sin første sæson har Formel E bevist, at løbene er både spændende, spektakulære og publikumsvenlige, samt at alle mandskaber kan vinde. Når vi går ind i sæson 2 sammen med DS som vores nye partner er det for at vinde mesterskaber. Samtidig glæder jeg mig over at Virgin Racing spiller en vigtig rolle i at gennemføre målsætningen for Formel E om at tiltrække de store bilproducenter til sporten for at teknologien en dag kan finde anvendelse i de serieproducerede biler. Jeg føler mig overbevist om, at vores samarbejde bliver en stor succes, både i løbene og som katalysator i udviklingen af fremtidens elbiler”.

Generaldirektøren for DS, Yves Bonnefont, udtaler ”at vores engagement i Formel E mesterskabet med mærket DS og samarbejdet med Virgin Racing harmonerer rigtig fint med den positionering, vi gerne

vil give vores mærke. Formel E er bygget op om værdier som avanceret teknologi og publikumsvenlig sport. De erfaringer, vi høster i sporten, vil vi kunne omsætte til optimering af den teknologi, som vi tilbyder vore kunder”.